Skeniranje dokumentacije
 

E - hramba

Nudimo vam kakovostno in sodobno rešitev za hrambo arhiva v elektronski obliki. Z elektronskim arhiviranjem lahko občutno zmanjšate stroške poslovanja ter učinkovito in transparentno dostopate do podatkov!

K razbremenitvi arhivskih prostorov in pospešitvi procesov je veliko prispevala slovenska zakonodaja s področja elektronskega poslovanja, ki je med naprednejšimi v Evropi. Z Zakonom o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (ZVDAGA) je dovoljeno vso papirno dokumentacijo uničiti, v kolikor je le-ta ustrezno pretvorjena v elektronsko obliko. Elektronski dokument je dobil pravno in sodno veljavo.

S prevzemom poslovno-tehnične dokumentacije, skeniranjem in arhiviranjem na digitalne medije oz. mikrofilme strokovno poskrbimo za vašo hrambo dokumentacije. Na ta način so dokumenti hranjeni trajno in zanesljivo, stroški poslovanja pa se zmanjšajo. Poskrbimo tudi za uničenje papirne dokumentacije ter hranimo (skladiščimo) E-arhiv.

Med glavne prednosti digitalizacije dokumentov štejemo:
•    zmanjšano potrebo po dodatnem arhivskem prostoru,
•    zmanjšano količino potrebnega papirja,
•    skrajšani čas dostopa do pomembnih informacij,
•    povečano poslovno učinkovitost.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki obiskovalcem omogočajo čim boljšo izkušnjo in funkcionalnost spletne strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Zapri