Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

O nas

 

Podjetje HTZ Velenje, I. P., d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 2000. S preimenovanjem iz Higiena, tehnika, zaščita v Harmonija tehnologije in znanja je podjetje nakazalo visoke ambicije. Z okrog 950 zaposlenimi je največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje, hkrati pa tudi največje invalidsko podjetje v Sloveniji. Zelo pomembno je ohranjanje statusa invalidskega podjetja (več kot 50 % zaposlenih invalidov) kot tudi ustrezno, dolgoročno in produktivno zaposlovanje in usposabljanje invalidov.

Največji poudarek je namenjen nadaljnjemu razvoju obstoječih tržno orientiranih programov kot tudi ustvarjanju novih programov z višjo dodano vrednostjo. Želja podjetja je spodbujanje novih dejavnosti, ki so zanimive za eksterni trg in povečanje eksterne prodaje ter bodo primerne za zaposlovanje invalidov kot tudi ohranjanje primarnih delovnih mest na obstoječih programih. 

Tako vse več pozornosti namenjamo blagovnim znamkam Studio Htz, delovna zaščita Modeo in filtri za vodo AquaVallis. Poleg teh tržimo tudi program kovinske galanterije, preglede gasilnih aparatov in hidrantov, varovanje premoženja in prireditev, industrijsko pranje perila in oblačil ter možnost izvajanja različnih sestavljalnih del.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.