Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

Avtografika - lepljenje vozil

 

V podjetju HTZ Velenje se v Studiu HTZ poleg pestre ponudbe grafične dejavnosti že vrsto let ukvarjamo tudi z izdelavo reklamnih napisov, kamor spada tudi oblačenje oziroma personalizacija vozil. Ta postaja vedno bolj priljubljena, saj lahko na preprost in hiter način preobrazimo vsakdanje, dolgočasno vozilo v avto, ki nosi sporočilo in na tak način postane samosvoj – unikaten.

 

Zakaj car wrapping oglaševanje?

Zakaj car wrapping oglaševanje?

Vozilo, oblečeno v lastno reklamno grafiko in edinstveno podobo, na učinkovit in preprost način pritegne pozornost in prodre do ciljnega občinstva. Avto je brezplačen oglaševalski prostor, ki je nenehno na poti in vsak dan viden tisočim potencialnim kupcem.
Pridobili smo mednarodno priznan certifikat

Pridobili smo mednarodno priznan certifikat

Ker se v Studiu HTZ zavedamo, da se na trgu pojavlja vedno več novih materialov, tehnik in orodij – ob tem je treba poudariti, da imamo tudi vedno bolj zahtevne kupce, ki želijo kakovostno in profesionalno opravljeno storitev – svojo ponudbo nenehno širimo; tokrat na področje car wrappinga. Z njim želimo pridobiti dragocena dodatna znanja pri lepljenju oz. oblačenju avtomobilov. Za to storitev smo pridobili tudi mednarodno priznani certifikat, saj vemo, da je na trgu zelo malo kakovostnih ponudnikov oz. izvajalcev teh storitev.
Tehnika omogoča tudi mehansko zaščito

Tehnika omogoča tudi mehansko zaščito

Samolepilno in grafično obdelano folijo, ki je izredno gumijasta in trpežna ter zagotavlja zaščito tudi pred mehanskimi, kemičnimi in toplotnimi poškodbami, na poseben način nanesemo na vozilo. Na voljo je široka paleta barvnih, 3D in prozornih folij, na katere lahko z digitalnim tiskalnim strojem nanesemo poljubno grafiko.


 Naši izdelki: 
 

Berlingo Pilot
Ford Požarko leva
Ford Požarko desna
Berlingo Reisenthel
Berlingo Bags&More
Berlingo Bags&More
Škoda Luka Dončič
Škoda Omega
Škoda Pilot

 
Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete na 041 445 282 ali pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.