Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

Poslovna in promocijska darila

Darilni program: 
poslovna in promocijska darila

 

Z obdarovanjem podjetja izražajo poslovno strategijo in kulturo podjetja. Skrivnost dobrega poslovnega darila je v tem, da s svojo izvirnostjo poslovno darilo preseže materialno in nominalno vrednost.

Prepričani smo, da bo Katalog poslovnih in promocijskih daril, ki smo ga z velikim občutkom odgovornosti in pozornosti oblikovali za prihajajoče leto 2021, enostavno in ugodno rešil vaše morebitne dileme pri izbiri poslovnih daril.

Katalog je pregledno razdeljen na posamezne sklope, kar vam bo omogočilo hitro izbiro, primerno za vsakega poslovnega partnerja posebej.

Izberite darilo, ki bo potrjevalo dobre medsebojne odnose ter izražalo hvaležnost in zaupanje. S pomočjo dobre ponudbe v katalogu, ki je pred vami, smo prepričani, da bo vaša izbira prava.

Za dodatne informacije in ponudbe nas pokličite ali pišite na elektronsko pošto. Skupaj bomo poiskali rešitev za vas.

katalog mockup web 


Mockup koledarji 2 strani 2021


 Naši izdelki: 
 

Koledar StudioHTZ
Kapa Dat Con
Majica Oblak
Rokovnik HSE
Tisk na dežnik
Vrečka Zlatarna Brežnik

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete na 041 445 282 ali pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.