Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

UV tisk na različne materiale

Prava izbira za vaša promocijska darila

UV tisk daje izjemne rezultate. Uporablja se ga lahko za odtis želenega besedila ali vzorca na različne materiale kot so steklo, plastika, pleksi, forex, dibond, aluminij, krom ali kovina. UV tisk zagotavlja neverjetno trdnost in obstojnost odtisa. UV tisk se izvede direktno na želen izdelek, struktura barve pa se prilagodi skoraj vsaki podlagi.
UV tisk je uporaben v raznovrstne namene.
Glede na to, da lahko želen motiv odtisnemo na raznovrstne podlage, lahko to s pridom izkoristimo na različnih področjih. Lahko odtisnemo logotip podjetja na različne materiale, ki služijo predstavitvi naše ponudbe.
Odločimo se lahko tudi za določene izdelke, ki jih želimo razdeliti med poslovne partnerje in (potencialne) stranke. Lahko gre za tekstilne izdelke (majice, vrečke), pisarniški material, vžigalnike, ovitke za pametne telefone in podobno. Na predmete, ki jih izberemo, odtisnemo logotip podjetja. Na tak način zagotovimo, da se širi vest o našem podjetju oziroma o storitvah in produktih, ki jih ta ponuja.

Prednosti UV tiska

Izdelki, potiskani z UV tiskalnikom so primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

  • Tisk z belo barvo na temne materiale
  • Čvrstost in obstojnost potiskane površine brez dodatne obdelave
  • Tisk je takoj suh in brez vonja, material se ne segreva
  • Hitra in ugodna izvedba
  • Maksimalna velikost tiska: do 2500 x 1250 mm
  • Višina tiska do 50 mm

 Naši izdelki: 
 
Tisk na steklo
Tisk na les
Tisk na platno

 
Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete na 041 445 282 ali pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.